Fethiye ile Ölüdeniz arasında yer alan Ovacık beldesinde bulunan Destina Hotel 114 odasıyla, şehir gürültüsünden uzak dağ, orman ve denizin kucaklaştığı bir mevkidedir.
Çevre gezilerini ve her türlü spor aktivitesini bulabileceğiniz bölgede Kelebekler Vadisi ve 12 adalar tekne turlarınıda yaparak tatilinizi unutulmayacak anılara dönüştürebilirsiniz.
- Olimpik ölçülere yakın büyüklükte olan yüzme havuzu, çocuklar için emniyetli mini havuz, Türk hamamı ve sauna tüm sezon boyu hizmetinizde olacaktır.
- Otel dünyanın sekizinci harikası olarak bilinen Ölüdeniz plajından faydalanmaktadır.
- Otelde 2 adet kapalı restaurant ve muhteşem terasıyla 1 adet açık restaurantıyla misafirlere en iyi hizmeti sunmaktadır.
Otelde 114 oda mevcuttur. Bütün odalarda balkon, ekstra yatak, duşakabin, saç kurutma makinesi, split klima, uydu TV, telefon ve kasa bulunmaktadır.
Hisarönü - 400 m Ölüdeniz - 3 km Fethiye - 8 km Dalaman Havalimanı - 50 km
Destina Hotel Hisarönü merkezine 400 m, Ölüdeniz'e 3 km, Fethiye'ye 8 km, Dalaman Havalimanı'na 50 km uzaklıktadır.
Otel denize 3 km mesafededir. Plaj halk plajıdır. Otelde denize servis mevcuttur.
Açık Yüzme Havuzu
|
Sauna
|
Çocuk Parkı
|
Buhar Banyosu
|
Bilardo
|
Dart
|
Binicilik
|
Masa Tenisi
|
Konum Bilgisi
Otel Olanakları
Yakın Merkezler
Oda Özellikleri
Otel Bilgisi
Otel Özellikleri
|